CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 1, 2009

koko? yey!

Assalamualaikum.. =)

Huhu.. semalam ade koko kat sekolah.. Atchah suke koko.. XD ~
And... YEY!! atchah hepi sesangat!! >,< coz....

semalam gi koko, mule2 ade perjumpaan unit uniform.. atchah Pandu Puteri Renjer.. Tahun lepas mase form 4, atchah jadi pengerusi! XD tahun ni pon Alhamdulillah, dieorang masih vote atchah untuk jd pengerusi!! Yatta!! =)tu bermakne, dieorang masih percayekan atchah walawpun atchah pernah mengecewekan dieorang mase pertandingan kawad haritu... [atchah still salahkan diri atchah sbb bagi arahan yg nth ape2 mase pertandingan kawad tu.. Mmg nth ape2!!] T,T

pastu, ade perjumpaan kelab pulak.. atchah mcm biase la.. kelab BI.. huhu... n xdisangke2 pulak, ade orang nominate atchah as president of english language society..
mase tu persaingan atchah ade 5 org.. so atchah pk.. dengan persaingan yg mcm ni.. ade ke org nk undi atchah? yelar.. klaw ahli2 baru yg xkenal kteorg lagi, dieorg vote dgn care pilih yg comey2.. haha... betul!! so kat situ dah ade sedikit putus ase.. [yela.. atchah ni bukan nye comey!] XD tapi maybe sbb pengaruh atchah yg suke sangat senyum and tegur org yg tidak dikenali, so atchah dapat jadi pengerusi!!!
Alhamdulillah... =)

eh!! wait!!! so, tu bermakne, atchah ni..

Pengerusi Pandu Puteri Renjer + Pengerusi Kelab Bahasa Inggeris + Penolong BIRO keceriaan pengawas = TAMAK KUASE??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wait! wait!!! ye atchah taw... mesti.. MESTI punyelah dieorg ckp atchah ni TAMAK or dengan erti kata lain yg lebih kejam.. GILA KUASA!!
Tapi.. dieorg xley la ckp cmtu!!!! Yela.. bknnye atchah lantik diri atchah sendiri ok??!!!! dah rezeki datang bergolek.. org ckp, rezeki jgn ditolak, maut jgn dicari... kn?? >,<

Apepun yg org nak ckp.. sbenarnye kisah ape.. yela.. kalaw nak tutup mulut org tu bukannye senang mcm tutup mulut sendiri.. tupon kekadang mulut sendiri pon terlepas cakap gak... ye tak??

N walaw apepon, atchah akan cube buat yg terbaik coz tahun ni merupakan tahun terakhir atchah kat sekolah tu... err.... HA?????????????!!!!!!!! Tahun terakhir??!!!! OMG!!!! OIT atchah!!! ko dah form 5 lar!!!! sedar la sikit... perangai mcm budak2 lg... hahahahaha!! XD

So, kesimpulan untuk kali ni... mcm biase... Atchah ni memang suke ngarut2!! XD

~Smile!! =)

Assalamualaikum... <3

2 comments:

n a d h said...

tahniah yer...
x gila kuasa pown..
lantak la org nk ckp ape pown..
org kn dh lantik ecah, so berbangga je la kan..???
btul x??
hehehe^^
nadh xdtg mse koko.. x pegang ape2 jwtn.. uwaaaaa :(

atchah said...

huhu.. thanks2... >,< ~